Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Kirjoittaja Aihe: 北方-Project Pseudoblogauslanka  (Luettu 2244 kertaa)

Selleri

  • Kami
  • *****
  • Viestejä: 356
    • Profiili
北方-Project Pseudoblogauslanka
« : Huhtikuu 02, 2012, 01:10:07 »
Mikä: "Elikkäs foorumin yhteinen peliprojekti. Tarkoituksena on tehdä vahvasti Touhoun tyyliin pseudosuomalaiseen mytologiaan pohjautuva jännä elämys."

Miksi: Rekryämisaihetta en jaksa ruveta siistimään kaikesta turhasta, joten päivittelen tähän lankaan tiedonjyväsiä ja mietteitäni projektin edistymisestä siltä varalta että joku ulkopuolinenkin sitä haluaa seurata. Tämä muuten saattaa pidemmän päälle käydä yksipuoliseksi ja kenties jopa tarjota harhaanjohtavan kuvan jos vain itse annan tilannepäivityksiä, vapaaehtoiset tähän homman ilmoittautukoot.

Saa täällä myös esittää kysymyksiä koko hullutukseen liittyen.1.4.2012

Yleisellä tasolla olen iloinen siitä miten hyvin asiat ovat sujuneet: yhteen hitsautuneeksi ei tiimiä voi todellakaan vielä hyvään aikaan kehua, mutta ihmisiä lienee oppinut tuntemaan pikkuhiljaa itse kukin, ja näkemyksiä projektista saatu yhtenäistettyä ja ohjattua, toivottavasti siihen parhaaseen suuntaan. Ei ole tosiaankaan onneksi saanut iloita että "Vau, kaikki on samaa mieltä kaikesta", mielipide-eroja on löytynyt ja löytynee vastakin. "Onneksi", koska tämä todistaa sen että mielipiteitä on. Uskoakseni lauma jees-miehiä ei etene minnekään, eikä yhden visionäärin omaava tiimi harvoja poikkeuksia lukuunottamatta saa aikaan muuta kuin ison metaforan masturbaatiolle. Täytyy tietysti myös välttää liian monen tahon yht'aikaista palvelemista, mutta alas ammuttujen ideoiden määrä antaa ymmärtää että tuohon sudenkuoppaan ei astuta. Pari ohjaajaluonnettamme pitävät kyllä huolen varovaisesta tasapainoilusta kohti parasta lopputulosta. Virallisesti leikin on jättänyt kesken yksi jäsen ja muutaman aktiivisuus on vielä kyseenalainen, mutta ymmärrettävistä syistä tavoittamattomiakin löytyy. Pitkälti jokainen mukana oleva on mukana huvin vuoksi, ja haluaa projektin toteutuvan ja auttaa viemään sen loppuun asti. Ehkä tällä kokoonpanolla sinne asti päästäänkin.


Ehdotus tulipohjaiseksi perusvihuksi, Anakichin käsialaa

Pelin kulku ja sisältö ollaan jo päätetty käytännössä niin pitkälle kuin ilman oikeaa kenttäsuunnittelua ja juonenkirjoitusta on mahdollista, ja molempien tarkempi luominen on alkamassa raamien julistamisen myötä. Nyt suunnitelmia lukiessa vielä näkyy hyvin vahvana se mistä projekti lähtikin: Touhou suomiteemalla. Jokainen kuitenkin halunnee jättää oman jälkensä tähän, emmekä tahdo lopullisen tuotteen olevan vain ZUNin luomaan templateen sovitettu pikaruoka. Haasteeksi jää tämän toteuttaminen ilman että harhaudumme liian kauas alkuperäisestä ideasta, mutta ilolla lähdemme ongelmaa ratkaisemaan. Julkaisuhan on vielä kuukausien päässä, emmekä ole edes lopullista moottoria vielä aikaansaaneet/päättäneet. Kiirettä ei ihan vielä ole kunhan käytämme meille siunatun ajan oikein.


Kovalevylläni on nykyään kansio "Seppo Hovin lomakuvat"

Tässä epämääräiset kuulumiset projektin kehittelyn suunnalta, konkreettisimmista aikaansaannoksista enemmän ensi kerralla (olisiko viikon päästä?). Toisin kuin voisi luulla, tämä ei johdu siitä että näytettävää ei ole vaan pitkälti siitä etten itse ole varma siitä mitä kaikkea "saan" paljastaa. Kuuluuhan sitä jäädä vaikka mitä pelaajan selvitettäväksi ^^
+Konkreettisuudet olisi myös ollut hyvin vaikea sijoittaa muun tekstin tyyliin tällä kertaa.