Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Röögeri

Sivuja: [1]
1
Esittele itsesi / Terve terve, heippa ja muuta.
« : Kesäkuu 11, 2012, 20:58:22 »
Terveppä terve. Päätimpäs aloittaa foorumiurani tekemällä tänne jonkin sortin esittelyn.

Kauniiseen joukkoonne on eksynyt fyysikko (alan vaihto kuitenkin syksyllä edessä, joko lääketieteelliseen tai insinöörihommiin). Ikää löytyy parikymmentä ja asustelen Oulu rock cityssä, tunnistajat saa tunnistaa. Harrastuksiin kuuluu saliurheilu ja yleinen perseily, kitaransoittoa unohtamatta. Touhou historiaa löytyy sen verran kolme peliä olen 1ccllä vetäissyt (6,7,8). Nuo 10 ja uudemmat eivät ole minuun iskeneet yhtä suurella innolla kuin nuo kolme mielestäni parasta Touhouta. Touhou musiikkia lukuunottamatta en juuri muuta tätä aihetta sivuavaa harrasta/kuuntele/katsele. Tällä hetkellä on pari demetorin biisiä harjoittelun alla. Ehkä joskus saisin jopa kuvattua ne tuonne youtuubin asti.

Animea katselen, lähinnä lyhyitä mukavia ja ytimekkäitä sarjoja. Alkuhuuman jälkeen nuo pitkä veteiset fillerihelvetit alkoi kyrsimään yv canis majoriksen voimalla, että jätin niiden seuraamiset kokonaan.  Musiikkimakuni on laaja, melkeimpä jokaisesta tyylilajista löytyy jotain mitä jaksaa kuunnella.

Kyselkää ihimeessä, tykkään vastailla.

/out

Sivuja: [1]