Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Mia

Sivuja: [1]
1
Moderni audiovisuaalinen kulttuuri / Valokuvausketju
« : Helmikuu 17, 2015, 22:05:53 »
Ideaa oli, joten mitäs siinä odottelemaan!

Kameroista ja conikuvaamisesta saisi varmaan tehtyä kokonaan oman ketjun.

Eli, millä sinä kuvaat? Millä haluaisit kuvata? Haluaisitko oppia kuvaamaan? Entäs onko jokin tietty laite tai lisäosa kiikarissa?

Conivalokuvaamisesta ja kaikesta muusta kuvaamisesta keskustelu on erittäin tervetullutta!Itse olen tähän asti kuvannut muutaman vuoden lähinnä omalla Sony NEX-3 ja kittilinssillä kuvannut. Laatu ei tietenkään ole parasta mutta tärkeintä kuvaamisessa on kuvaajan taito.

Desucon Frostbitessa eräs tuttu otti hieman tällaisia kuvia (kuvattu Tachiharalla ja kättä isomilla filmeillä) ja nyt itseäkin vähän himottaisi. Sinäänsä kallista kun yksi kuva maksaa sen jotain 5€. Jälki tosiaan on jotakin ihan muuta kuin digikuvaamisella saisit: auringon valohaitat, jotka tavallisesti ovat hyvin suuri haitta, ovat lähes olemattomia tuossa Sibeliustalon Desukuvassa. Myös kuvan koko on ihailtava.

Voisin ehkä yrittää lainata kuvaustarvikkeita yliopiston kuvausklubilta tai hankkia jotain parempaa itselleni.

2
Fanipelejä tulossa PS4:lle! Uutisessa on kyse Touhou-fanipeleistä jotka tuotetaan PS4:lle ja puhe on nimenomaan fanipeleistä eikä ZUNin omista peleistä.

Video japaniksi:
https://www.youtube.com/watch?v=_m-R4T3iOyw

Videossa esitellyt pelit:
Fushigi no Gensokyo
The Genius of Sappheiros
Touhou Sky Arena

ZUNin kommentti videossa:
Lainaus
SCEJA: "Julkaise sinäkin pelejä tänne ZUN!"

ZUN: "Sitten kun ehdin (lol)"

Lisätietoa "tulossa lähipäivinä"!

Tietoa englanniksi:
http://www.siliconera.com/2014/09/01/new-touhou-project-game-coming-ps4/

Tietoa japaniksi:
http://www.mediascape.co.jp/zunps/
https://twitter.com/PlayStation_jp/status/506344651414966273
https://twitter.com/korindo/status/506355741125386240

3
Esittele itsesi / Heippa hei
« : Kesäkuu 19, 2011, 21:18:36 »
Osallistuin sattumalta foorumin miittiin Desuconissa ja sain sitten tietää tästä foorumista niin miitin kuin Touhou-luennon kautta. Olin hyvin positiivisesti yllättynyt Touhou-cosplayn ja fanien määrästä (kun verrataan Animecon VII:hin jossa tapasin vain kaksi Touhou cosplayaajaa... :P). Itse en Desuconissa cosplayannut, mutta ehkä ensi kerralla voisi itsekkin :).
(p.s. niille jotka olivat paikalla Desuconissa: olin se tyyppi vaaleansinisessä teepaidassa joka kuvasi ja yritti hengailla mukana)

Olen opiskelijaikäinen Helsinkiläinen, tosin tällä hetkellä ilman opiskelupaikkaa. Ei ole juurikaan tullut tavattua suomalaisia Touhou-faneja muuten, joten kiva päästä tuntemaan.

Touhoun faniskene kiinnostaa varmaan eniten, tosin pelitkin kiinnostavat sen verran että hyllystä jopa löytyy kaikki pelit väliltä Perfect Cherry Blossom ja Subterranian Animism ::). Sekä ZUNin musiikkia että fanien "remiksejä" tulee kuunneltua aika lailla ja doujinshiakin luen melko paljon. Touhousta kuulin ensimmäisen kerran noin neljä vuotta sitten juuri ennen MoFin julkaisua kun näin IOSYSin flasheja.

No, se oli kai siinä. Heipä hei ja hauska tavata!

Edit: mainittakoot vielä että olen miespuolinen fani :).

Sivuja: [1]