Kirjautuaksesi anna tunnus ja salasana.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - MKtsudo

Sivuja: [1]
1
Lyhyestä virsi kaunis: Bad Apple.

Eikö olisi mahtavaa luoda (ainakin suomalaista) Touhou-historiaa ja kerätä kasaan jokainen tässä videossa oleva hahmo cossattavaksi ja sitten kuvata ja näytellä uudelleen tuo video? Olisi se.

Tässä aiheessa saa siis keskustella aiheesta, kysellä minulta teknisiä tietoja, purnata ajankohdan ja kuvauspaikan suhteen, tapella kenellekin menevistä hahmoista jii än ee jii än ee. Alustavasti silti olen ajatellut tätä ensi syksylle, jotta jokaisella olisi aikaa asuja tehdä ja jotta saadaan syksyn lehtiä kuvaan, koska ainakin Momiji/Sanae-siirtymä sitä kaipaisi. Paikkana varmaankin jokin valmis tapahtuma tai kokoontuminen, jonka edeltävälle päivälle tämä kuvaaminen jätettäisiin; loppujen lopuksi en ole täysin realistinen, saadaanko vajaata neljäminuuttista videota kuvattua päivässä, mutta kuten oletettua, suunnitteluasteella kaikki on vielä auki. Se ainakin on varmaa, että itse tämän tulen sitten editoimaan aikanaan.

Ja sitten se hauskin osuus näin aluksi, eli saatte alkaa tapella ja varata mieluisia asuja/hahmoja itsellenne. Jokaisella hahmolla on tietysti videossa oma ruutuaikansa, joten omien halujen mukaan kannattaa tämäkin asia huomioida. Minä päivittelen sitten listaa tähän ekaan viestiin sitä mukaan, kun hahmoja saadaan lukkoon lyötyä.

HahmoVaraus        HahmoVaraus       
ReimuReimaMarisaLumityttö
Patchouliyuki_tearsRemiliaLattianpesuaine
SakuyaZchiluFlandre
Youmu-TuhwiYuyukoyuki_tears
KomachiMiyukiSikieikiReima
MokouNormaalilapsiKeineSkwrl
Ex-Keine-TuhwiEirinyuki_tears
KaguyaAnakichiLunasaendelina
MerlinLyricaChu-boy
ChenMiuRanMiyuki
TewinukkesyndroomaReisenLattianpesuaine
MomijiArchaleornSanaeHazu
HinaendelinaKanakoMKtsudo
SuwakoMiyukiYukariyuki_tears
TenshiAyaReima
SuikaLattianpesuaineAlicenukkesyndrooma
NitoriZchiluYuukanukkesyndrooma
EllyJanra? (Lattianpesuaine)
PC-98-MarisaLumityttöPC-98-ReimuReyio

2
Esittele itsesi / Tänään opitaan tuntemaan moderaattori
« : Tammikuu 14, 2011, 20:12:12 »
Nyt on tullut lurkattua foorumilla niin paljon, että pakko kai se on tämäkin suorittaa alta pois, jos joku minua ei vielä tunne.

 • Olen parikymppinen jannu Satakunnan perämetsistä. Tarkempaa asuinpaikkaa ette julkisella foorumilla saa, tietäjät tietävät ja vihaajat vihaavat.
 • Touhouta olen kunnioittanut nyt muutamia vuosia, ekat flashini pelisarjasta näin 4chanissa joskus 2007.
 • Kunnioitus aika hintelästi näkyy silti huoneessani, vaikka omistankin ainakin tällaisen ja tällaisia. Harmi, kun en huomannut ottaa siitä Shanghaista kuvia, joissa sillä olisi pää ommeltuna kiinni...
 • Momiji on ihana.
 • Touhou-pelejä pelaan velvollisuuden tunnosta. Jos pelaan, pyrin pelaamaan normalilla. Saavutukset ovat silti syntyneet easylla.
 • Muuten sitten tulee pelattua harvoin mitään. Pokemonit Game Boy Colorilla on ihan jees.
 • Harrastan myös animua ja mangoa.
 • Lempisarjani on Strike Witches.
 • Joku saattaa minut jopa tietää Suomen animuskenessä videoeditointiharrastukseni kautta.
 • Coneissa siis oletettavasti tulee myös juoksenneltua.
 • Kyllä, harrastan cosplayta. Kyllä, pukeudun naiseksi.
 • Musiikkimakuni suhteen olen avarakatseinen, mutta ysäri-iskelmä on parasta.
 • En omista troolaria, mahdollinen sarkastisuuteni on täysin olennainen osa persoonallisuuttani...
 • ...enkä sukellusvenettä, enkä tiedä, miksi maalaisin sen keltaiseksi, keltaista sukellusvenettä on hankala maastouttaa.
 • Pallokaloihin en ole törmännyt, mutta onhan niitä mukava katsella.
 • Kivennäisvesi on hyvää. Kahvi saa laajan hyväksyntäni. Limsaa harvoin juon, mutta jos on pakko valita, otan Fantaa ja Pepsiä. ED Grl on oikeasti hyvin miehinen juoma. Sitruunasta otan vain mehun.
 • Pidän hymiöistä ^^ ja =3
 • Söpöys on siis lähellä sydäntä.
 • Kissat ovat söpöjä. Omia kissojamme olenkin jo mainostanut.
 • Lampaat eivät ole niin söpöjä.
 • Yukkurit eivät ole myöskään niin söpöjä.
 • Ne ovat häiritseviä, jos asiaa ajattelee liikaa.
 • Mainitaan nyt vielä, että eipä se Kirbykään niin ihmeellinen ole.
 • Kuulantyönnössä lienevät taidot jo ruostuneet, koska viimeksi sitä olen harjoittanut ala-asteella. Suvussa tätä ei taideta harrastaa.
 • Moderaattorina pyrin olemaan hieno ihminen. Noudatan siis RRRRUUUUURRRUUja.
 • Munkin puolesta ei tarvitse toivottaa tervetuloa. En pidä munkeista niin paljon muutenkaan. ^^'

Kysymyksiä saa toki esittää, mutta varaan oikeuden olla vastaamatta niihin. =3

3
Off-topic keskustelu / Lemmikit ja eläimet
« : Joulukuu 08, 2010, 19:02:36 »
Olen melko varma, että meistä monella tällaisia enemmän tai vähemmän pörröisiä otuksia nurkissa pyörii. Miksemme siis esittelisi niitä ja keskustelisi aiheesta muuten vain?

---

Luna

Talon kuopus, joka syntyi keväällä 2009. Maatiaiskissaksi Luna on erittäin tuuhea- ja pitkäkarvainen; häntä on pölyhuiskan luokkaa ja harjata tuota poloista saa tasaisin väliajoin. Melko leikkisä otus ja kova metsästämään. Ulkona on pakko käydä monta kertaa päivässä, jolloin sisällä käydään vain syömässä ja nukkumassa. Nyt varsinkin talven ja pakkasten tultua oletimme täällä, että se ei ulkona enää viihtyisi, mutta turha oletus. Luna on varsin feminiinisestä nimestään huolimatta kolli, leikkautettu sellainen.

Ninja

Kahdeksanvuotias Ninja edustaa talossamme sitten sitä vanhempaa miessukupolvea, ollen huomattava esikuva Lunalle. Ninjaa emme ole leikkauttaneet, jolloin voisi olettaa testosteronin ohjailevan sen elämää turhankin vahvana, mutta aivan päinvastoin on asian laita: Ninja on melko pehmo luonteeltaan. Konflikteissa se on kuin uke, joka pakenee ja valittaa, jopa leikeissä Lunan kanssa. Tuntuu elävän kuivamuroilla.

Minttu

Kummankin kollimme äiti on jo viriili 12-vuotias rouva. Näistä kolmesta ehkä ihmisrakkain, joka tulee aina työntämään päätään kohti, kun kuulee nimensä, vaatien kiihkeää rapsuttamista ja kyhnäämistä. Iän myötä Minttu on huomattavasti laiskistunut, ja toisin kuin Luna, viihtyy paljon mieluummin sisällä lämpimässä nukkumassa milloin kenenkin sängyn jalkopäässä. Liikuntaa Minttu kyllä on silti saanut ja saa Lunan jäljiltä osakseen, ja matot ovat rullalla, kun ne juoksevat huoneesta toiseen.

Klassisen kissat vastaan koirat -kysymyksen kohdalla annan ymmärrettävästi ääneni kissoille, mutta perhoskoirienkin kanssa pyörittyä voin myöntää koirissakin olevan omat hyvät puolensa.

4
Omat teokset / Mutuaalista Kauneutta
« : Marraskuu 06, 2010, 16:19:30 »
Totta kai minä olen taiteellinen ihminen! Rakastan luovuutta ja alitajunnan pieniä piilomerkityksiä, joiden taiteeseen heijastamisella on mahdollista tuottaa mielihyvää muillekin taiteesta kiinnostuneille, ei siis pelkästään minulle. Kaikkein rakkainta minulle on kuitenkin ollut jo pidemmän aikaa videoeditointi, vaikka kirjoittamisella onkin vielä kauemmas menneisyyteen ulottuva historia. Viime aikoina olen koetellut rajojani myös cosplayn parissa sekä asuja tekemällä että niihin pukeutumalla. Piirtää minä en koe osaavani, vaikka sitäkin on tullut harjoitettua.

Tuoreinta cosplayta löytyy deviantARTista.
Kirjoituksia tulen lisäämään myöhemmin.

Sivuja: [1]