Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - SuperYoukaiWarhead

Sivuja: [1]
1
Mekaniikoiltaan tää on kyllä edeltäjäänsä huomattavasti monimutkaisempi, lisäksi osa niistä on aika turhanpäiväisiä. Esimerkiksi eläinhenget on tungettu melko varmasti mukaan vain pelin tarinan takia. Tämä opas auttoi ainakin itseäni pääsemään paremmin sisään peliin. Touhouwikissä on pelistä tietoja vielä varsin heikosti, mutta korttien selitykset löytyvät sieltä.

2
Oliko herrasväellä tarkoituksena pelata tätä peliä netissä vai jääkö pelkän puheen tasolle? Nettipeliä olen päässyt kertailleen testaamaan ja toimi ongelmitta, ainakin kun molemmat pelaajat olivat Suomen rajojen sisällä. Ihan hauskaa räimettä, sanoisin että hauskempaa kuin PoFV kun peli ei enää perustu pelkkään "vihu käyttää spelliä, counteroin omalla"-kikkailuun. Musiikit on jees, hahmobalanssi mitä sattuu. Yksinpeli on aika turhaa, storyt vedin kertaalleen läpi normalilla ja tuskin tulee niihin palattua. Moninpeliä olisi kiva päästä pelaamaan enemmän, mutta valitettavasti oman kaveripiirini Touhou-pelaajien määrä on varsin rajoittunut.

Sivuja: [1]