Tilannepäivitys

Pari viikkoa on ehtinyt vierähtää ilman yhtään uutta päivitystä… Syy tähän löytyy päälle painavasta opinnäytetyöseminaarista. jota varten tulisi jotenkin raapia kasaan alustava versio opinnäytetyöstäni. Tämän kirjoituksen tarkoitus on asettaa askelmerkit tuleville kirjoituksille.

Ensi viikolla tarkoitus on kirjoittaa esittely Mescaline’s wingin pelistä ”Yuyuko’s butterfly dream”, ja sitä viikko pari eteenpäin, aion kertoa hieaman Re零同人社:sin Touhou Nil Soulista. Näiden lisäsksi Steamiin on tulossa uusia ”virallisia” Touhou pelejä, joten saatan käsitellä niitäkin myöhemmissä kirjoituksisa.

Näillä sanoilla nähdään taas ensi viikolla.

Kategoria(t): Meta, Touhou.fi sivusto Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>