Ensisilmäyksellä: Yuyuko’s Butterfly Dream

Yuyuko’s Butterfly Dream on Mescalines’s Wingsin early accessissa oleva tasoloikkapeli, missä Yuyuko yrittää paeta unimaailmasta ja kerätä karanneet haamuperhosensa. Pelissä on osittainen ääninäyttely ja englanninnos.

Yuyuko’s butterfly dream on äärimmäisen söpö tasoloikka, mikä kuljettaa pelaajan läpi erilaisen Gensokyon.  Matkan varrella pelaajan kulkua rajoittaa erilaiset sinetit, joidenka murtamiseksi pelaajan tulee suorittaa erilaisia quick time eventejä tai suorittaa tehtäviä.

Jotta reissu olisi hieman helpompi Yuyuko voi oppia erilaisia taitoja, joita pelaaaja voi mielensä mukaan yhdistellä. Alustavasti käytössä on perusdanmakuhyökkäys sekä kyky väistää vihollisia muuttumalla  tilapäisesti kuolemattomaksi.

Ensivaikutelma Yuyuko’s buttefly dreamista on, että se tullee olemaan mukava pieni tasoloikka, jonka parissa saa helposti kulumaan aikaa.

Musiikillisesti ja graafisesti kyseessä on erittäin kaunis peli ja pelattavuuskin näyttäisi olevan kohdallaan. Mielenkiinnolla odotan viimeisteltyä versiota.

Kategoria(t): Pelit, Touhou. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>