Esitellään fanituotteita: Osa 5 – Touhou on maailman kovin metalli

Tällä kertaa sarjassamme tutustumme Touhou fanien audiopuolen tuotoksiin.

Pizuya's Cellin albumi Symmetry Burzum

Noin 32 minuutin mittainen albumi pitää sisällään erilaisia metallisovituksia Imperishable Nightin, Phantasmagoria of Dim.Dreamin sekä Phantasmagoria of Flower Viewin musiikeista. Albumi julkaistiin vuonna 2008 Reitaisai 5:ssa.

Musiikillisesti meno on suhteellisen yksinkertaista ja mitään ihmeellisempää settiä ei levyltä löydä, parhaimmillaan levy meneekin itsellä kun pistää levyn autossa soimaan motarilla kun laskettelee vähintään 160km/h tietä myöten. Henkilökohtaisena suosikkibiisinä albumilta löytyy Eirinin teeman sovitus.

Muuten biisit lähinnä kyllästyttävät tarkemmalla kuulostetulla, melodiat on toteutettu omaksi yllätyksekseni syntetisaattorilla kitaran sijaan ja mielestäni tämä kuulostaa vähän hölmöltä biisissä, jonka tarkoitus on olla vähän kovempaa luokkaa.

Mutta kuten aikaisemmin totesin, levy loistaa autossa, kun on jonnekin on kiire ja matka tarvitsee musiikkia. Tämä levy toimii myös siivouksen taustalla!

Muutama esimerkkikkappale levyltä:

http://www.youtube.com/watch?v=2ej4I8_FMIM

http://www.youtube.com/watch?v=I4hFgfS-bEM

Tekijän kotisivut

 

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>