Eräänlainen uudenvuodenlupaus….

Nyt on taas se aika vuodesta kun ihmiset antavat uudenvuodenlupauksia, joten päätin julkaista omani varmistaakseni lupaukseni pitävyyden… Elikkäs täten pyhästi lupaan viimeisteleväni edes yhden monista peliprojekteistani, jotka syystä tai toisesta ovat jääneet keskeneräisesti; lisäksi lupaan kirjoittaa tähän blogiin arvosteluja Touhou-teemaisista peleistä ainakin joka toinen viikko…

Hieman taustoitusta tuohon ensimmäiseen lupaukseeni:

Melkein yhtä kauan kun olen tiennyt Touhousta, olen suunnitellut fanipelejä sen pohjalta… Valitettavasti vajavaisen keskittymiskykyni, puutteellisen osaamiseni sekä jatkuvan ideavirran takia miltei kaikki näistä fanipeleistä on jäänyt vain ajatustasolle: Olen saattanut kirjoittaa pitkän tekstitiedoston, joka kertoo tasan tarkkaa mitä pelissä tapahtuu mutta valitettavasti en ole silti saanut itse peliä toteutettua.

Näistä keskeneräisistä fanipeleistä minulla on käytännössä kaksi lemmikkiprojektia, jotka olen useaan otteeseen yrittänyt viimeistellä mutta aina jäänyt kesken: Touhou Winterheart (2009) sekä Imperishable Odyssey (2010)… Kumpikin idea on jo niin loppuunsa hiottu, että kirjoittanen niistä tarkemman kuvauksen myöhemmin.

Lupaukseni tavoitteena siis olisi viimein tehdä ryhtiliike ja saada edes yksi tekstitiedosto purettua oikeaksi peliksi… Tästäkin aiheesta tarkemmin tulevissa blogiposteissa.

Hyvää Uutta Vuotta itse kullekin taholle!

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>