Esittelyssä: Genso Wanderer


Touhou Genso Wanderer (Fushigi no Gensokyo 3) on Aqua Stylen vuonna 2014 PC:lle julkaisema roquelike, mistä on myös olemassa PS4/PS Vita -versiot (julkaistu 2016 Japanissa ja 2017 länsimaissa).

Pelin päätarinassa Rinnosuke on joutunut mystisen kultaisen kuulan riivaamaksi ja yrittää kasvattaa Kourindoun suosiota kloonaamalla Gensokyon asukkaat… Reimu, joka oli paikalla onnettumuuden sattuessa yrittää parhaansa mukaan korjata tilanteen raivaamalla tiensä Kourintowerin huipulle (Kourindoun tilalle ilmestynyt valtaisa rakennus, joka sisältää kerroksia kaikkialta Gensokyosta) ja antamalla Rinnosukelle selkään.

Päätarinan lisäksi Playstation versiossa tarjolla on lisätarinoita (luonnollisesti DLC), jotka avautuvat kun pelin on voittanut; tällä hetkellä niistä on julkaistu lännessä kaksi kolmesta.


Tuttuun Aqua Style tyyliin, Genso Wanderer on ilmeikäs peli täynnä vinoa huumoria ja värikkäitä hahmoja… Vaikka osa mekaniikoista voi vaikuttaa aluksi turhauttavilta (aina kun palaat kerroksen alkuun hahmon tasot nollautuvat ja pahimmassa tapauksessa varusteet siirtyvät taskuun) niin peli on silti tarpeeksi koukuttava ja monipuolinen, jotta kyseiset ongelmat pystyy tyytyväisenä ylenkatsomaan. Kaiken kaikkiaan peli on kokonaisuutena sellainen, että sitä kannattaa kokeilla vaikka roquelikeistä olisikaan niin innostunut.

Varoitus: Koska Genso Wanderer on roquelike, niin kannattaa varautua kerrosten välillä tapahtuvaan vaikeusasteiden heilahteluihin, lukuisiin kuolemiin sekä loputtomaan grindaamiseen. Jos ei ole aikaisempaa kokemusta kyseisen lajityypin peleistä, niin suosittelen kokeilemaan ensin Pokémon Mystery Dungeon -pelisarjaa
, sillä niiden kautta Genso wandererin perusomainasuudet (esim. holtittomat apurit ja itsetuhoiset viholliset) tulevat turvallisesti tutuksi.

Kategoria(t): Pelit, Touhou Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>