Esittelyssä Endless Alice Crysis


Endless Alice crysis on Lion Heartin vuonna 2011 julkaisema endless runner, missä nimensä mukaisesti pelaaja juoksuttaa Alicea läpi taikametsän kunnes metsä viimein nujertaa pelaajan.

Yksinkertaisuudessaan Endless Alice Crysisissä ideana on pahoinpidellä eri tavoin käyttäytyviä sieniä (värikoodattu) jatkuvasti vaikeutuvissa tasoissa maksimaalisen pistesaaliin saavuttamiseksi; Välillä myös tarjoutuu mahdollisuus ansaita lisäpisteitä ojentamalla Marisaa, joka satunnaisesti ilmestyy häiritsemään Alicen selviytymistä. Kuten mainittu, pelissä ei ole keinoa voittaa vaan se jatkuu kunnes pelaaja häviää tai lopettaa kyllästyttyään…

Vaikka pelissä ei olekaan paljon sisältöä, suosittelen sitä silti lämpimästi… Yksinkertaisuudestaan huolimatta, tai ehkäpä juuri siksi, Endless Alice Crysis on nimittäin erittäin koukuttava peli, joka saa pelaajan tavoittelemaan huippupisteitä turhautumiseen asti. Jos pitää endless runner tyylisistä peleistä tätä kannattaa kokeilla.

PS. Kannattaa myös kokeilla Lion Heartin aikaisempaa endless runneria: Endless Marisaa.

Kategoria(t): Ei kategoriaa, Pelit, Touhou Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>