Esittelyssä: Marisa and Alice’s Trap Tower


Marisa and Alice’s trap tower on Desunoyan itsenäinen jatko-osa Marisa and Alicelle (arvostelu)… Kyseessä on puzzle-peli, missä pelaaja ohjastaa sekä Marisaa, että Alicea näiden kiivetessä Nitorin ja Patchoulin Voileen rakentamaa ansatornia.

Toisin kuin edeltäjässään, Marisan ja Alicen ansatornissa ei ole lainkaan pomotaisteluita vaan ne on korvattu paljon haasteellisimmilla aivopähkinöillä; lisäksi pelin mekaniikkoja on hiouttu painottamaan kahden pelattavan hahmon välistä yhteistyötä. Käytännössä pelissä pitää saattaa Marisa, että Alice tason loppuun liikuttelemalla vivuilla tornin puoliskoja ylös ja alas, jotta reitti maaliin paljastuu…

Kaiken kaikkiaan kyseessä on mukiinmenevä puzzle-peli, jota kannattaa kokeilla vaikka ensimmäiseen osaan ei olisikaan tutustunut sillä asetelmaa lukuunottamatta (AliMari versus Patchouli) peli on rakenteeltaan täysin erilainen. Jos etsit peliä, joka pistää harmaat aivosolusi töihin, niin tässä on sinulle juuri sellainen: varsinkin loppupään tasot saavat vaativat runsaasti ajattelua.

PS: Marisan ja Alicen ansatornin voi ostaa Playstation storesta PS4:lle!

Kategoria(t): doojin, Pelit, Touhou Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>