Esittelyssä: Touhou Kaikeidou ~ Marine Benefit

Marine Benefit on Primary-Color Spacen (entinen NekoFla) vuosina 2012-2013 kehittämä shmup, missä Reimu, Marisa ja Sanae selvittelevät miksi jäätynyt järvi on yht’äkkiä muuttunut mereksi. Eräällä tavalla peli pohjautuu ennustuksiin siitä, mitä Ten Desires olisi voinut olla…

Hahmotaiteeltaan ja musiikeiltaan Marine Benefit matkii onnistuneesti Zunin virallisia pelejä:

Mikä tekee pelistä mielenkiintoisen, että tavallisten esineiden lisäksi kerättävänä on ”happea” ja ”vetyä”, millä voi ansaita lisäelämiä ja -pommeja sekä laskea PoC:n sijaintia ruudulla (tätä en muuten ole muissa peleissä nähnyt); muuten mekaniikallisesti Marine Benefit on lähellä Zunin pelejä. Pelissä on myös erillinen harjoitustila sekä Imperishable Nightin Last wordejä muistuttava ”Omniverse” -moodi (pelaajan pitää suorittaa kaikilla hahmoilla extra avatakseen sen).

Mutta varsinainen syy miksi suosittelen kokeilemaan Marine Benefittiä, on sen taikakortit.

Jopa helpommilla vaikeusasteilla korteissa on haastavuutta ja pelin edetessä mukaan tulee mielenkiintoisia koukkuja, jotka saavat hyökkäyksiin lisää syvyyttä.

Jos graafinen ulkoasu ei ole kaikki kaikessa vaan tärkeintä on pelattavuus, Touhou Kaikeidou ~ Marine Benefit on kokeilemisen arvoinen.

Kategoria(t): doojin, Pelit, Touhou Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>