Desucon 2018

Jälleen yksi Desucon takana… Tällä kertaa opin paremmaksi luennoitsijaksi, ymmärtämään animeperunan merkityksen maailmanpolitiikassa, vertailemaan Hero academiaa länsisankareihin sekä hyväksymään Tokyo Godfathersin raadollisena kuvauksena kodittomuuden ankeudesta: tapojeni vastaisesti myös sosialisoidun ja menin häiritsemään oikeita ihmisiä (vaikkakin aluksi olikin hieman haasteita paikantaa nämä henkilöt).

Poikkeuksellisesti musiikkia ei tämän kertaisesta Desuconista tarttunut mukaan koska myyntisalien viehättävä persoona loisti poissaolollaan jättäen jälkeensä selvästi kuultavilla olevan aukon; jotenkin jäin kaipaamaan hänen hentai-kutsuhuutoaan… Positiivista tässä tosin on se, että lompakkoon ei tullutkaan niin suurta lovea.

Saadusta säästöstä yllyttyneenä päätin ostaa ensimmäiset Touhou-figuurinini; hieman tosin harmittaa, että Sakuya meni sivu suun (ehkä korjaan tämän joku kaunis päivä tilaamalla Yuka nendon):

Kaiken kaikkiaan kyseessä oli mukavan lämmin kesäinen Desu.

Kategoria(t): Conit, Touhou Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>