Sairastapaus

Siitä saakka kun lääkäri pari päivää sitten totesi minua vaivaavan keuhkokuumeen, olen käytännössä viettänyt päiväni sängyssä maaten heräten yleensä muutamaksi minuutiksi napsimaan lääkärin määräämiä pillereitä ja apteekkarin kylkiäisiksi antamia ravintolisiä. Koska kyseinen tauti tuppaa olemaan pitempikestoista sorttia ja siihen kuuluu ikäviä sivuvaikutuksia kuten hapen puutetta ja kuumeilua, päätin pitäväni lyhyen tauon kirjoitustöistä ettei blogi täyty aivan omalaatuisista sepustuksista.

Kun viimein pääsen paranemisessa siihen pisteeseen, että jaksan taas pysyä hereillä pitempiäkin pätkiä ilman herätyskelloa ja muutenkin aivoni alkavat saada happea johdonmukaisempien ajatusten muodostamiseksi, niin ajattelin aloittaa kirjoitussarjan Gensokyon maantieteestä… Tuossa taannoin oli discordin puolella puhetta, että olisi kiva päivittää joskus kymmenisen vuotta sitten piirtämäni kartta uudelleen ja samalla päivittää se ajan tasalle: tästä syntyi idea vertailla muitakin Gensokyon karttoja keskenään ja tehdä jonkin sortin syväluotaavaa tulkintaa Gensokyon eri alueista.

Ettei tämä kirjoitus jää kokonaan terveydentilani voivotteluksi, niin alla on kolme satunnaisesti valitsemaani fanipeliä joihin suosittelen tutustumaan… Varsinkin Touhou Mother on sellainen peli, johon saa helposti kulumaan aikaa sen massiivisen sisällön takia.


Touhou Splinter Cell Code:R, Blue Mican (Remi Doki) toimintahiiviskely, jossa Reimu tutustuu yritysvakoilun ihmeelliseen maailmaan (videota pelistä). Hieman erilainen Touhou fanipeli, missä välillä täytyy löytää sisäinen pahvilaatikkonsa edetäkseen elämässä.


Sapphire Panlogism, Team Urban Mimzien kehityksen alla oleva fanipeli, joka on toteutettu danmakufulla. Ulkoasultaan ja äänimaailmaltaan peli seurailee Zunin jalanjälkiä; se tarjoaa myös tilaisuuden pelata Hecatialla.


Touhou Mother, S-telen RPG Makerilla tekemä EarthBound parodia, missä Reimu ja kumppanit selvittävät miksi Gensokyon raja on murtunut ja kuinka ongelma korjataan ennen kuin Gensokyo ja ulkomaailma kokonaan yhdistyvät.

Kategoria(t): Meta, Pelit, Touhou Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>