Satori Maiden 2018 – osa 9

Vuoden viimeinen päivitys Satori Maideniin liittyen, valitettavasti koulukiireiden vuoksi vuosi ei rittänytkään pelin tekemiseen (tosin pääsyynä tähän on tekijän laiskuus).

Marraskuussa peli eteni sen verran, että sain alustavat spritet Satorille tehtyä:

Samalla pohdin mahdollisuutta siirtyä omasta moottoristani RPG Makerin käyttämiseen oikoakseni pelikehityksessä. Tämä tosin tarkoittaa, että joudun hieman ajattelmaan uudelleen miten pelini toteutan sillä vaikka RPG Makerin viimeisimmissä versioissa on mahdollisuus tehdä skripteillä isoja asioita niin sen mahdollisuudet on rajalliset.

Ensi vuonna nähdään jääkö tämäkin projekti lopullisesti hyllylle.

Kategoria(t): Pelit, Touhou Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>