Vuoden 2019 ensimmäinen päivitys

Jälleen aika aloittaa uusi vuosi näin viikkoja myöhässä, joten sen kunniaksi ajattelin kirjata tämän vuoden tavoitteita.

Kuten aiemminkin jatkan pääosin Touhou pelien esittelyjä (esimerkiksi ensi viikolla aiheena Tempest of Heaven and Earth) mutta tämän lisäksi pyrin kirjoittamaan pidempiä metaposteja: Yhtenä ajatuksena on kesemmällä tehdä kirjoitussarja ”Gensokyota kartoittamassa”, missä pyrin perehtymään erilaisiin Gensokyon karttoihin sekä viralliseen tietoon ja niiden pohjalta sitten laatia oman versioni.

Tätä vuotta tosin varjostaa meneillään oleva teknologiajohtamisen opinnäytetyöni, joten en ehkä pysty kirjoittamaan päivityksiä viikottain mutta katsotaan miten käy.

Hyvää alkanutta vuotta 2019.

 

 

 

 

Kategoria(t): Meta, Touhou Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>