Esittelyssä: Touhou Diablo Treasure Hunter G


Diablo Treasure Hunter G on Kouryokutein vuonna 2012 julkaisema Diablo-klooni, missä pelaaja sukeltaa mystiseen luolastoon selvittämään sen alkuperää… Samalla pelastetaan Gensokyo sitä uhkaavalta ilkeiden kloonien invaasiolta.

Aluksi pelaajalla on käytettävissään vain Marisa ja Reimu, mutta pelin edetessä valittavien hahmojen joukkoon liittyy useita muita tunnettuja hahmoja: Erikoisinta tässä on se, että oikeastaan ei ole väliä ketkä kaksi hahmoa valitsee joukkueeseensa sillä ainoastaan hahmojen varusteet vaikuttavat taistelukykyyn… Varusteita puolestaan saa luolastoista joko vihollisten tiputtamana tai aarrearkuista: Suurimman osan näistä tosin joutuu tunnistuttamaan Nitorilla, kovaa hintaa vastaan, ennen kuin ne voi ottaa käyttöön.

Diablo Treasure Hunter G:ssä on myös poikkeuksellista se, että peliä ohjataan miltei kokonaan hiirellä (tämä tosin voidaan muuttaa asetuksista) ja teoriassa pelaajia voi saman aikaisesti neljä (tätä en valitettavasti ole pystynyt itse testaamaan); myös nettipelaaminen on mahdollista (tätäkään en ole koittanut). Hiiriohjaukseen tottuminen voi kestää tovin, mutta kun sen oppii niin siitä ei oikeastaan tahdo luopua.


Suosittelen peliä siksi, että yksinkertaisesta asetelmastaan ja mekaniikastaan huolimatta kyseessä on erittäin koukuttava peli, jonka parissa saa kulumaan tunnin jos toisenkin… Vaikka itse päätarinan saakin vedettyä läpi muutamassa tunnissa, sivutehtävät ja New Game+:ssa pitävät huolen siitä, ettei tekeminen ihan heti lopu.

Mikä parasta, voit käytännössä parittaa kaikki ennen UFOa esitellyt suosikki Touhousi Windows aikakaudelta luodaksesi juuri sinulle sopivan sankariparin…

Kategoria(t): Pelit Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>