Satori Maiden 2018 – osa 7

Viimeisestä päivityksestä ei ole vielä kuukauttakaan mutta ei se mitään… Viime kerralla pohdin vaihtavani tasorakenteen huonepohjaiseksi ja sen parissa olen nyt ne muutamat viikot puuhastellut mitä koulukiireiltäni ehdin: parisen viikkoa sitten pääsin opiskelemaan ylempään ammattikorkeaan ja kevyenä lämmittelynä sain työkseni laatia 12 sivuisen esseen työelämän murroksesta.

Tästä huolimatta sain edistettyä asiaa sen verran, että loin ensimmäisen version huonepohjista:

Seuraavaksi seinästä pitää tehdä erilaisia variaatoita kuten myös huoneen värityksestä; lisäksi lisätä erilaisia efektejä kuten ikkunasta tulvivaa valo.


Aloitin myös pelimoottorin päivittämisen tukemaan huonerakennetta ja ensimmäistä kertaa peli kykenee muuttamaan karttageneraattorin syötteen ”lopulliseen” muotoon… Valitettavasti kyseessä on staattinen kuva sillä esineiltä puuttuu animaatiot ja pelaaja sekä viholliset puuttuvat kokonaan.

Tällainen lyhyempi päivitys tähän väliin… Ensi kerralla lisää moottoripäivityksen etenemisestä, ehkä myös viimeinkin liikkuvia asiota.

Kategoria(t): Pelit, Touhou Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>