Esittelyssä: Touhou Jaseishou ~ The Last Comer


Touhou Jaseishou ~ The Last Comer on idon, Yuuyun ja Hatsuken vuonna 2012 julkaisema Danmakufu shmuppi, mikä käsittelee poikkeuksellisesti kristillisiä teemoja… Käytännössä Last Comerissa Reimu, Marisa ja Sakuya selvittelevät taivaalta tippuneesta tähdestä aiheutuneita ongelmia.

Danmakufu peliksi Last Comer on taidolla tehty ja ulkoasultaan sekä musiikiltaan lähellä Ten Desireä.

Peli on myös graafisesti kaunis katsella ja varsinkin hahmotaide on upeaa:

Mikä tekee Last Comerista mielenkiintoisen on runsaslukuinen joukko pikkuvihollisia sekä pelissä esitelty tähtibonus: Pelaajalla on tähtipalkki, jota voi kasvattaa keräämällä ruudulle ilmestyviä tähtiä, kun palkki on täynnä niin lyhyen ajan kaikki tavalliset luodit kumoutuvat ja muuttuvat pisteiksi. Luotikuviotkin ovat hyvin suunniteltu hahmojen teemaan sopiviksi ja tarjoavat mukavasti haastetta jopa helpommilla vaikeusasteilla.

Kaiken kaikkiaan Last Comer on mielestäni hyvä fanipeli, jota kannattaa kokeilla jos ei muuta niin musiikin ja hahmojen takia. Toisaalta tarinakin on mielestäni mielenkiintoinen ja viimein vastus aika yllättävä valinta.

Kategoria(t): Ei kategoriaa, Pelit Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>